Iš Lietuvos koncertuos grupės REQUIEM ir ANBO!

Pirmajame Europos lietuvių roko festivalyje svečių teisėmis gros dvi nepaprastos lietuviškojo roko grupės iš Lietuvos - REQUIEM ir ANBO!


Requiem lyderis "Psichas"REQUIEM - viena garsiausių Lietuvos roko grupių, susikūrusi 1995 metais Ukmergėje. 1998 metais jie išleido debiutinį albumą "Niekam nežinomi žmonės", o vėliau lietuviško roko klasika tapusią dainą "Aš nupirksiu tau namą" ir dar ne vieną gerai žinomą kūrinį.

Grupės lyderis Tomas "Psichas" Krivickas jau seniai tapo legendine persona Lietuvos pramogų pasaulyje. 2005-aisias REQUIEM atšventė savo 10 metų jubiliejų. Šiuo metu grupės repertuaras sudarytas iš maždaug 40 autorinių dainų. Įspūdingus pasirodymus atliekanti grupė pasižymi ne tik profesionaliu atlikimu, bet ir nestandartine grupės sudėtimi. Paskutiniųjų metų REQUIEM kūryba bei pasirodymai nubrėžia naujus gyvos lietuviškos muzikos kokybės standartus. 

Eurofestivalyje REQUIEM koncertuos penktadienio vakarą!

Plačiau apie grupės muzika bei narius - requiem.frype.lt


ANBO susikūrė 1996 m. Utenoje, ir jau 1997 m. išleido albumą "Savęs link". 1999-2000 m. namų sąlygomis buvo įrašinėjamos naujos dainos, ieškoma muzikantų. 2002 m. rugpjūčio mėn. ANBO daina "Kas?" pateko į radijo stoties "Lietus" grojaraštį ir ten išsilaikė keletą savaičių. 2002-03 m. ANBO dalyvavo "Muzikinės partijos" projekte "Populiariausi šventiniai šlageriai" su daina "Baltas lino gyvenimas", ir LTV laidoje "Duokim garo" su perdaryta liaudies daina "Buvo gera gaspadinė", kuri išleista rinkinyje "Folkšokas 2". 2007-aisiais išleistas antrasis albumas "12 Žingsnių".

Eurofestivalyje ANBO koncertuos šeštadienio vakarą!

Plačiau apie grupę - anbo.frype.lt ir www.anbo.lt